Home In de keuken 4 tips voor een goede lunch

4 tips voor een goede lunch

by Ei Love You
4 tips voor een goede lunch

Zin om eens lekker uitgebreid te lunchen? Wij geven je 4 tips om je lunch nog lekkerder te maken! In plaats van het standaard broodje kaas of ham, kan je er met deze tips echt een feestje van maken. Van lekkere en gezonde recepten tot leuke lunch toevoegingen. Hoe lunch jij het allerliefst?

Waarom lunchen

Bedenken wat je gaat eten tijdens de lunch kan nog wel eens lastig zijn. Vooral als je thuis aan het werk bent en ‘even snel’ wat moet eten. Lunch is het moment van de dag om even rust te pakken. Leg je spullen aan de kant en geniet van de rust om je heen. Wist je dat een gezonde lunch invloed heeft op je intelligentie, leervermogen, concentratie en geheugen? Het houdt je energielevel op peil, wat je natuurlijk nodig hebt om de rest van de dag te kunnen functioneren. Pak iedere dag dus dit momentje om even op adem te komen!

Wat maak je..

Je neigt natuurlijk al snel naar dat boterhammetje toe. Dat is makkelijk en snel gemaakt. Nu heb je ook talloze andere heerlijke en gezonde recepten die je in een handomdraai bereid hebt. Neem eens een gezonde tosti met groenten. Het enige dat je nodig hebt zijn 4 sneetjes volkorenbrood, ½ aubergine, 1 bol mozzarella, zongedroogde tomaatjes en een handje rucola. Stop dit in de gril of tosti-ijzer en klaar is je heerlijke lunch! Lunch je altijd op je werk? Neem dan een pak crackers mee en beleg die iedere dag met wat anders. Zo kan je de cracker beleggen met avocado en mango of met cottage cheese en aardbeien! Maak je eigen combinatie, zorg voor afwisseling en kies ook vooral iets wat je lekker vindt en van geniet!

Lunch bestellen

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om iedere dag te bedenken wat je moet lunchen of dat je simpelweg geen tijd hebt. Gelukkig heb je ook de mogelijkheid om een lekkere en lunch te laten bezorgen. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan broodjes, salades en fruit. Van heerlijke luxe broodjes zalm, carpaccio, tonijnsalade en filet americain tot lekkere broodjes kipfilet, kruidenkaas en ei. Ook voor dieetwensen als vegan is er een heerlijke optie. Ook kan je nog kiezen uit het soort broodje, van wit, bruin, volkoren tot maïs, spelt en tarwe. Genoeg keuzes om te genieten van een heerlijke lunch die je makkelijk en snel kan laten bezorgen!

High Tea

Heb je iets te vieren of heb je een gezellige middag gepland met vrienden of vriendinnen? Lunch dan eens op een andere manier, namelijk met een heerlijke high tea. Van een high tea kun je net iets langer genieten dan van een lunch. Ook bestaat een high tea uit een uitgebreid aanbod van lekkere hartige en zoete hapjes. Je neemt echt even de tijd voor elkaar. Maak zelf een high tea of maak het jezelf makkelijk door een high tea te bestellen. Zo hoef je niet urenlang in de keuken te staan en ben je verzekerd van heerlijke hapjes. Het enige dat je hoeft te doen is de high tea af te halen bij een leuk tentje bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit verschillende leuke locaties in een stad naar keuze. Neem je high tea mee naar een leuk parkje of geniet thuis samen van al het lekkers!

You may also like