Home Lifestyle 5 soorten ondergoed voor mannen

5 soorten ondergoed voor mannen

by Ei Love You
soorten ondergoed voor mannen

De tijd dat mannen enkel een slip droegen, is al lang voorbij. Tegenwoordig vind je mannen boxershorts in allerlei soorten, kleuren en maten. Maar niet elk type onderbroek staat bij je figuur. In dit artikel bespreken we 5 soorten ondergoed voor mannen. Zo weet jij welke onderbroek het beste bij je lichaam past.

De boxershort – de populairste onderbroek

De populairste onderbroek bij mannen is momenteel de boxershort met lange pijp. Bij dit type onderbroek heb je namelijk geen last van opkruipende of snijdende pijpjes, omdat ze bijna je hele bovenbeen bedekken. Heb je lange en brede benen? Dan lijken je benen slanker als je een boxershort met lange pijp draagt.

Er zijn ook nog altijd boxers met korte pijp

Natuurlijk vind je nog altijd boxershorts met korte pijp op de markt. Soms worden deze verkocht als ‘trunks’. Ze zijn korter dan hun populaire, grote broer en accentueren vooral de heup. Als je naar jouw mening te smalle benen hebt, dan zal dit model je goed staan, want je benen en heup zullen breder lijken. Mannen met een bierbuikje grijpen beter naar dit model van onderbroek, omdat de boxershort lager op de heup wordt gedragen. Dat voelt prettiger dan de boxershort met lange pijp, die je vaak hoger op de heup draagt.

Gun je boel daar beneden alle vrijheid

Wijde boxershorts zijn ongetwijfeld het gezondste type ondergoed dat je als man kunt dragen. De reden? Dit type onderbroek is ademend en dat heeft je grote vriend stiekem heel erg graag. Ook als je wat dikker bent, is dit type onderbroek geschikt, omdat de onderbroek niet knelt om de benen of buik.

Wordt de ballenknijper weer hip?

De traditionele herenslip werd enkele jaren geleden nogal ongelukkig herdoopt tot ‘ballenknijper’. Het is een onderbroek dat nog maar weinig mannen echt graag dragen. Maar de slip lijkt weer beter te verkopen. Zeker gespierde mannen dragen deze onderbroek graag, omdat ze zo hun gespierde bovenbenen beter kunnen showen. Wist je dat Christiano Ronaldo helemaal fan is van dit type onderbroek?

Durf jij de meest sexy versie van jezelf te tonen?

Ja? Dan is de herenstring of jockstrap wellicht iets voor jou, want deze types van ondergoed zijn enkel geschikt voor zelfzekere mannen. Er is wel een verschil tussen beide types, maar ze passen allebei goed bij magere of gespierde mannen. Ze verbergen (bijna) niks meer. Strings worden vooral gedragen onder strakke en geklede broeken. Sporters verkiezen jockstraps, omdat die het meeste bewegingsvrijheid toestaan.

You may also like