Home Kids Gepersonaliseerde kraamcadeau’s

Gepersonaliseerde kraamcadeau’s

by Ei
Gepersonaliseerde kraamcadeau's

Als je ergens voor de eerste keer op kraambezoek gaat, dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Bijna iedereen neemt een zogenaamd kraamcadeau mee. Echter het kan soms lastig zijn om te bedenken wat je als kraamcadeau wilt geven. Er zijn altijd een aantal standaard categorieën om uit te kiezen zoals een knuffel, iets van kleding of houten speelgoed. Maar natuurlijk kun je ook een heel ander out-of-the-box cadeau geven. Twijfel je echter of dit in de smaak zal vallen? Overweeg dan een eens een gepersonaliseerd kraamcadeau. Dan kies je wel voor een van de standaard categorieën maar door het cadeau te laten personaliseren met de naam van de baby, wordt het meteen een stuk persoonlijker!

Rompertje

Rompertjes zijn een van die dingen waar je als jonge ouder nooit genoeg van kunt hebben. Meestal gaat er elke dag wel een of meerdere in de was en het is fijn om daarom een flink aantal reserve rompertjes te hebben, liefst voor elke dag in de week wel een. Het leuke van een rompertje is dat je ook deze kunt laten personaliseren. Vaak kun je kiezen uit verschillende kleuren en soms kun je ook nog een extra muts of andere accessoire meebestellen. Let er bij het kopen van een rompertje wel op welke maat je nodig hebt en wat het seizoen is. Want een rompertje met korte mouwen kan inde winter wat te koud zijn voor het kindje.

Houten trein

Een heel leuk cadeau wat je ook nog eens kunt laten personaliseren is een houten speelgoed. Het voordeel van een houten trein is dat deze niet alleen heel leuk is voor het kindje om mee te spelen als deze wat ouder is, maar dat de eerste tijd de trein ook heel leuk decoratief gebruikt kan worden. Zeker als de naam van het kindje op de houten trein staat, dan is het heel leuk om deze een opvallend plekje op de kinderkamer te geven.

Herinneringskisten

Nog zo’n mooi cadeau om te personaliseren is een herinneringskist. Hier kunnen, zoals de naam al zegt, herinneringen in bewaard worden vanuit de babytijd. Denk aan het armbandje van het ziekenhuis, de eerste speen of het leukste rompertje. Ook is het leuk om een boekje toe te voegen met daarin alle mijlpalen van het kindje. Sommige herinneringskisten komen ook met extra spulletjes om aantekeningen te maken. Door de herinneringskist te personaliseren en te kiezen voor een ontwerp dat bij de familie past, heb jij een heel mooi kraamcadeau om te geven!

You may also like