Home Lifestyle Relatiegeschenk producten voor thuiswerkenden

Relatiegeschenk producten voor thuiswerkenden

by Ei
relatiegeschenk producten voor thuiswerkenden

Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Het is populair omdat het effectiever is en werknemers ervaren meer vrijheid. Het is wel belangrijk dat de thuiswerkplek comfortabel is en dat je de juiste spullen hebt. Als bedrijf kan je hierin ondersteunen door middel van relatiegeschenken speciaal voor thuiswerkenden. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw bedrijf meer gezien wordt en vaker herkent. De klant, werknemer of andere relatie zal zich ook meer gewaardeerd voelen door het relatiegeschenk. Het geven van relatiegeschenken voor thuiswerkenden heeft dus alleen maar voordelen. Maar wat kan je geven? Hier zullen we een aantal tips geven!

Koffiemokken

Voor koffieliefhebbers is het ideaal om een koffiemok te geven. Met jouw gepersonaliseerde koffiemok zal de klant of relatie blij zijn, omdat dit altijd wel van pas komt tijdens een werkdag. De mok kan zowel zakelijk als privé gebruikt worden en natuurlijk kan het ook gebruikt worden voor andere dranken, zoals thee of water. Door hierop jouw logo en/of bedrijfsnaam op te bedrukken, zal diegene altijd aan jouw bedrijf denken wanneer hij of zij uit de mok drinkt.

Muismatten

Een ander praktisch relatiegeschenk voor thuiswerkenden zijn muismatten. Dit artikel wordt waarschijnlijk elke dag gebruikt en door dit te bedrukken met jouw bedrijf zal jouw merk elke dag weer worden bekeken. Maar wat is een goede muismat die daadwerkelijk gebruikt gaat worden? Een aantal praktische muismatten tips zijn dat de muismat groot genoeg moet zijn, de muis moet goed glijden en het is belangrijk dat het design in de smaak valt. Een muismat met een breedte van 25 cm is meestal genoeg. Daarnaast kan je ook kiezen voor muismatten met polssteun voor een comfortabelere werkplek.

Schrijfgerei

Schrijfgerei als relatiegeschenk is een goedkopere optie. Dit is ideaal als je veel mensen een relatiegeschenk wilt geven. Deze artikelen worden veel gebruikt en vaak meegenomen naar andere plekken. Ook de opties zijn eindeloos. Zo zijn er veel verschillende pennen in verschillende kleuren en in divers materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame pen van karton of een balpen. Op zoek naar iets anders dan een pen? Dan kan je ook nog gaan voor potloden, markeerstiften en etuis.

Andere kantoorartikelen

Natuurlijk zijn er nog meer kantoorartikelen voor thuiswerkenden die je kan geven als relatiegeschenk. Denk aan notitieboekjes, rekenmachines en linialen die je kan laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineler relatiegeschenk voor op het thuiskantoor? Dan kan je gaan voor een gepersonaliseerde bureaulamp, een kalander, een pennenhouder of een bedrukt tegeltje. Deze artikelen zullen gegarandeerd gebruikt worden!

You may also like