Home Fashion Verschillende soorten telefoonhoesjes: welke kies jij?

Verschillende soorten telefoonhoesjes: welke kies jij?

by Ei
Advies kiezen telefoonhoesjes

Tegenwoordig zijn er een tal van telefoonhoesjes te vinden. Zo heb je telefoonhoesjes voor verschillende toestellen, maar ook qua materiaal en model kan je kiezen uit vele hoesjes. In dit artikel lichten wij drie telefoonhoesjes uit en vertellen wij wat jij over die hoesjes moet weten. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bookcase

Eén van de meest populaire telefoonhoesjes op dit moment is het bookcase hoesje. Maar waarom is dit model zo populair? Een groot voordeel van dit type hoesje is dat het bescherming biedt rondom het gehele toestel. Zo bescherm je, dankzij de flap die open en dicht kan, ook de display van je telefoon. Hierdoor is niet enkel de achterkant beschermt. Omdat je scherm het meest kwetsbare deel van je telefoon is, wordt dit type hoesje als erg beschermend en prettig ervaren.

Naast bescherming bieden bookcases ook vele extra functies. Zo kan je in de flap die over het scherm slaat vaak een ruimte vinden waarin je briefgeld en pasjes kwijt kunt. Enige nadeel is dat deze hoesjes wat dikker en stugger zijn, waardoor je telefoon minder gemakkelijk in je broekzak past.

Telefoontasje

Een relatief nieuw hoesje op de markt is het telefoontasje. Een telefoontasje kan erg van pas komen als je geen ruimte of zin hebt om een hele tas mee te nemen. Een telefoontasje heeft het perfecte formaat. Naast dat je hierin je telefoon kan opbergen, zodat deze beschermd blijft, kan je hier ook spullen in kwijt zoals je pinpas of losgeld. Zo is een telefoontasje met portemonnee handig voor wanneer je enkel je telefoon en geld hoeft mee te nemen. Zo voorkom je het onnodig sjouwen van spullen en blijven al je spullen goed beschermd. Wat wil je nog meer?

Backcover

Ook dit type hoesje is zeer populair. Hij staat echter wel haaks tegenover het grote voordeel van het bookcase hoesje. Een backcover is namelijk een compact hoesje en beschermt enkel de achterkant en zijkanten van jouw telefoon. Hierdoor past je telefoon wel gemakkelijker in je broekzak, maar het scherm van je telefoon wordt met dit hoesje niet beschermd. Je zou eventueel wel een screenprotector kunnen kopen. Hierdoor zorg je er alsnog voor dat je telefoonscherm wordt beschermd tegen barsten en krassen. Vele backcovers beschikken daarbij wel vaak over een opstaande rand. Hierdoor zal je telefoon nooit plat op het scherm komen te liggen, waardoor deze toch extra beschermd is.

Nu je deze informatie weet, voor welk telefoonhoesje kies jij?

You may also like