Home Lifestyle Vier populaire kledingmerken van hoge kwaliteit voor dames

Vier populaire kledingmerken van hoge kwaliteit voor dames

by Ei
Vier populaire kledingmerken van hoge kwaliteit voor dames

Tegenwoordig is het aanbod van dameskleding oneindig. Helaas is niet alle kleding van goede kwaliteit en gaat het daarom niet lang mee. Daarom zeggen ze vaak: goedkoop is duurkoop. Als je ergens weinig voor betaalt, kan je alsnog duur uit zijn als je wat gekocht hebt van slechte kwaliteit en dus al snel gerepareerd of vervangen moet worden. Dit is ook nog eens slecht voor het milieu. In deze blog zetten wij vier populaire merken op een rij die bekend staan om kwalitatief goede kleding.

Studio Anneloes

Om te beginnen is Studio Anneloes tegenwoordig erg populair. Het succes van dit merk komt vooral door de mooie Travel kwaliteit die voor de meeste modellen wordt gebruikt. De stof zit heel comfortabel en de kleuren blijven na meer dan 40 wasbeurten perfect. Het aanbod van Studio Anneloes is ook talloos, denk bijvoorbeeld aan broeken, jurken, tuniekjes en tops. Doordat de kledingstukken goed met elkaar te combineren zijn, kan je outfits samenstellen voor verschillende gelegenheden. De kleding van Studio Anneloes is online verkrijgbaar, maar ook bij fysieke verkooppunten.

Summum

Een ander populair merk is Summum dameskleding. Dit Nederlandse label heeft een coole Amsterdamse uitstraling met een internationale touch. Deze kleding is vooral voor vrouwen die een eigen stijl willen creëren, in plaats van vrouwen die alle modetrends willen volgen. De kleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal en er wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm. Hierdoor zit elk kleding stuk heel comfortabel en gaat het lang mee.

Nukus

Daarnaast is Nukus een relatief nieuw merk, maar staat ook bekend om de hoge kwaliteit kleding. Het Nederlandse merk richt zich op kleding voor vrouwen van jong tot oud. De collecties bestaan namelijk uit tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Daarnaast worden alle kledingstukken geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit. Nukus brengt ongeveer acht keer per jaar een nieuwe collectie uit en probeert zichzelf daarbij telkens weer te verbeteren.

G-Star

Tot slot is een bekender merk van hoge kwaliteit G-Star. De kleding van G-Star is stoer en rauw. Bij G-Star wordt er hoogstaand vakmanschap toegepast op streetwear; de positionering van ruwe, onbehandelde denim als draagbaar materiaal. Het merk staat dus bekende om ‘luxe denim voor op straat’. Naast de bekende denim jeans, worden er ook jassen, tops en truien aangeboden. Als je op zoek bent naar iets stoerdere kleding van hoge kwaliteit, kan je het beste een kijkje gaan nemen bij G-Star.

You may also like