Home Wonen Waar let je op bij het kopen van een sensor prullenbak?

Waar let je op bij het kopen van een sensor prullenbak?

by Ei Love You
waar let je op bij het kopen van een sensor prullenbak

Als je van plan bent om een prullenbak te kopen, is het goed om de voordelen en nadelen te weten van de verschillende soorten prullenbakken. Er zijn namelijk allerlei soorten prullenbakken in diverse kleuren en maten. Tegenwoordig is de sensor prullenbak heel populair, omdat je hierbij de prullenbak zelf niet hoeft aan te raken. Maar waar let je op bij het kopen van een sensor prullenbak? Wij vertellen je drie eigenschappen waarop een sensor prullenbak kan variëren.

Vorm en maat

Wanneer je op zoek bent naar een prullenbak, is het belangrijk dat de prullenbak ook past. Sensor prullenbakken zijn er in verschillende vormen: rond, smal, rechthoek, vierkant of bijvoorbeeld halfrond. Hierbij is het dus belangrijk dat je kijkt welke vorm mooi staat in de keuken, badkamer of in de slaapkamer. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar hoeveel liter er in de prullenbak kan. Dit geeft namelijk ook aan hoe groot de prullenbak is. Hoe meer liter, hoe groter de prullenbak.

Afval scheiden

Sensor prullenbakken zijn er ook met meerdere emmers, namelijk met 2, 3 of zelfs 4 aparte vakken. Hiermee kun je gemakkelijk afval scheiden. Een voorbeeld hiervan is de Homra Nexo met drie bakken. Bij deze sensor prullenbak opent het bovenste compartiment automatisch met een handsensor. Dit grotere vak kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor rest huisafval. De onderste twee kleinere compartimenten kan je dan gebruiken voor het scheiden van plastic, papier of glas. Sensor prullenbakken met meerdere emmers zijn dus heel handig om je afval op 1 plek te hebben!  

Merk

Diverse merken bieden sensor prullenbakken aan. En daarnaast bieden sommige merken retro- of design sensor prullenbakken aan. Het is ook belangrijk dat je let op de kwaliteit van het merk prullenbakken. Maar wanneer is iets van hoge kwaliteit? Allereerst kun je kijken naar de reviews die er al zijn over het merk of de prullenbak. Daarnaast worden sommige merken sensor prullenbakken vaak verkocht, wat ook iets zegt over de kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn Homra, EKO en Wesco.

You may also like